Workshop Studentor

Ne kuader te aktiviteteve te ndryshme qe zhvillon departamenti i shkencave kompjuterike, diten e neserme, e Enjte, date 18.06.2020, ora 09.00, do te zhvillohet nje Workshop Studentor, ne nje takim Online.
 
Studentet e vitit te dyte do te prezantojne punimet e tyre te udhehequr nga prof. Armand Agolli:
 
Grupi 1: Prezantim i Microsoft Edge
 
Grupi 2: Prezantim i Microsoft PowerShell
 
Grupi 3: Prezantim i Control Panel
 
Grupi 4: Prezantim i Task Manager
 
 
Ndersa sutdentet e udhehequr nga prof. Alma Hyra do te prezantojne punimet e meposhtme:

Grupi 1: Dizenjim, Krijim dhe Prezantim Website “Artopolis”

Grupi 2: Dizenjim, Krijim dhe Prezantim Website “Color of food”

Grupi 3: Dizenjim, Krijim dhe Prezantim  Website “ETNA 3 ESTATE”                                                              

Grupi 4: Dizenjim, Krijim dhe Prezantim  Website “Albanianalps”      

 Nese deshironi te beheni pjese e ketij aktiviteti ju lutemi te na kontaktoni ne adresen e e-mailit: ict@beder.edu.al