Stafi

Stafi Akademik

Alma Hyra
Edlir Spaho
Fejzi Shaholli
Krisien Xoxa
Nihat Aksu
Sofokli Garo
Uran Kalej
Alban Deda
Armand Agolli
Armand Agolli Lindur ne 30.09.1980 ne Tirane. Diplomuar Inxhinier ne UPT ne vitin 2003. Profesor prane UPT, FIM ne CAD/CAM dhe IT te aplikuar ne industrine tekstile prej 2003. Themelues dhe Zv.Drejtor i ISSETI Institutit Shqiptar te Studimeve dhe Edukimit ne IT. Themelues dhe CTO i ATOM Computers.
Artur Koci
Aurora Gjana
Irma  Berdufi
Rexhion Qafa